Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ...



Σας έχει ποτέ περάσει από το μυαλό, ότι η εκάστοτε κυβέρνηση χρησιμοποιεί τα κανάλια για προπαγάνδα, εκφοβισμό και αποπροσανατολισμό; Θα μπορούσαμε να πούμε μάλιστα, πως αν κάναμε ακριβώς το αντίθετο από αυτά που μας έχουν πει κατά καιρούς, θα ήμασταν σε πολλή καλύτερη κατάσταση και θέση. Ας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη μας, γιατί ως γνωστόν, είμαστε λαός που ξεχνά εύκολα και γρήγορα.

Το 1996 μας είπανε ότι την σημαία στα Ίμια την πήρε ο αέρας. Τώρα ξέρουμε...

Το 1999 μας προέτρεπαν να πάρουμε εορτοδάνειο, διακοποδάνειο, γαμοδάνειο και ότι άλλο δάνειο κατέβαζε ο νους τους.

Το 2000 μας λέγανε να επενδύσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε στο χρηματιστήριο, γιατί θα φτάσει στις 7.000 μονάδες και θα γίνουμε πλούσιοι εν μία νυκτί. Το αποτέλεσμα γνωστό.

Το 2001 μας είπανε ότι κάποιος Μπιν Λαντεν από τα βάθη του Αφγανιστάν, κατάφερε να ρίξει τους δίδυμους πύργους και να διαλύσει σχεδόν το αμερικανικό πεντάγωνο με τρία αεροπλάνα. Είχα την εντύπωση πως ούτε κουνούπι δεν περνούσε από τον αμερικανικό ουρανό χωρίς να το καταρρίψουν.

Το 2002 αρχίσαμε να κινούμαστε με ευρώ αποχαιρετώντας την δραχμούλα μας. Δεν σου είπε κανένα κανάλι ότι δεν ήταν και δεν θα ήταν ποτέ έτοιμη η χώρα μας να μπει σε αυτό το νόμισμα, ούτε ότι μπήκε με πλαστά και εικονικά στοιχεία σε αυτό.

Το 2004 μας λέγανε ότι η Ολυμπιάδα θα φέρει ανάπτυξη στη χώρα μας, δεν μας είπανε όμως ότι θα καταχρεώσουν την Ελλάδα και η Δασκαλάκη θα κάνει πάρτι στο νέο της κότερο 100 μέτρων παρέα με τον Μπόμπολα, πίνοντας στην υγειά μας.

Το 2006 κατακάηκε σχεδόν όλη η Ελλάδα με πυρκαγιές που ως γνωστόν, ξεκινούσαν πάντα από ένα τσιγάρο, έτσι μας είπανε.

Το 2007 οι τράπεζες πήραν 233 δισεκατομμύρια ευρώ για να σωθούν, αλλά έπρεπε να τα χρεωθεί ως γνωστόν πάλι ο ελληνικός λαός. Δεν θυμάμαι να μας ενημέρωσαν τα κανάλια για κάτι τέτοιο. Και αφού συνέβη, γιατί δεν μας ανήκουν οι τράπεζες;

Το 2008 γελούσαν όλοι στα κανάλια όταν αναφερόταν στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας και στα πετρέλαια, λέγοντας πως είναι παραπληροφόρηση και μύθος. Τώρα μαλώνουμε με την Τουρκία για αυτά και όλες οι χώρες θέλουν να τσιμπήσουν λίγο από τον "ανύπαρκτο" ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της χώρας μας.

Το 2009 τρομοκρατούσαν τον λαό της Ελλάδος, ότι από μέρα σε μέρα η χώρα πτωχεύει και δεν θα έχουμε ούτε ψωμάκι στον φούρνο να φάμε. Και ψωμάκι τρώμε ακόμα και τσουρέκια και κουλουράκια.

Το 2010 η κυβέρνηση με την βοήθεια των καναλιών, μας πούλησαν ΤΟ παραμύθι, ότι πρέπει να μπούμε σε μνημόνιο, πάλι με πλαστά στοιχεία, γιατί αυτή είναι η μόνη λύση για τον δρόμο προς την σωτήρια. Άλλωστε... μαζί δεν τα φάγαμε;

Το 2011 μας είπαν ότι θα κατέρρεαν οι τράπεζες. Τα κανάλια για ακόμη μία φορά κάνοντας την βρώμικη δουλειά της κυβέρνησης μας έπεισαν ότι καλώς θα ξεπουληθεί κάθε δημόσια περιουσία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΣΕ...

Το 2012 τα κανάλια απέκρυψαν την τεράστια κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων από τον Αρτέμη Σώρρα, με την οποία όχι μόνο ξεχρέωνε η χώρα, αλλά είχε και κάβα ένα τεράστιο ποσό για να γίνει επιτέλους ένα σοβαρό κράτος. Και συνεχίζουν με ψέμματα και χλευασμούς να τα αποκρύπτουν μέχρι και σήμερα, παρόλο που η κυβέρνηση από το 2016 και μετά τα δηλώνει κάθε χρόνο στον κρατικό προϋπολογισμό με Φ.Ε.Κ. ως δάνεια. Χρήση αυτού του ποσού ακόμη δεν έγινε, γιατί όπως ισχυρίζονται δεν υπάρχουν, άσχετα με το αν τα δηλώνουν.

Το 2014 και ενώ όλοι περιμέναμε να δούμε τι βρέθηκε επιτέλους στην Αμφίπολη, τα κανάλια μας ενημέρωσαν ότι δεν βρέθηκε κάτι σημαντικό και έτσι απλά, το θάψανε και αυτό. Δεν αναφέρθηκε ποτέ ξανά κανείς στην Αμφίπολη.

Το 2015 η Ελλάδα μπήκε σε οικονομικό γύψο. Αναγκαία τα Capital Control μας είπανε και τρέχαμε όλοι πανικόβλητοι, γιατί υποτίθεται θα χάναμε τις καταθέσεις μας.

Το 2016 συρρέουν ορδές "προσφύγων" από το αιγαίο με τα Iphone στο χέρι, με μασούρια λεφτά στις τσέπες από τις ΜΚΟ που τους περίμεναν στην στεριά, αλλά κατά τύχη, με κανένα χαρτί στην κατοχή τους καθώς τα χάσανε. Οι δημοσιογράφοι και οι καμεραμαν ως άλλοι Στίβεν Σπίλμπεργκ, ξαναγύριζαν το πλάνο δύο και τρεις φορές για να βγει πιο τραγικό το έργο.

Το 2019 στα τεραστίων διαστάσεων συλλαλητήρια με εκατομμύρια κόσμου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, τα κανάλια προσπάθησαν να μας πείσουν ότι είχαν μερικές χιλιάδες. Όπως προσπάθησαν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υπογραφή στην συμφωνία των Πρεσπών και ότι μόνο σε καλό θα μας βγει.

Το 2020 αδερφέ συνέλληνα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι όλα όσα σου δείχνουν και σου λένε, σπέρνοντας τον φόβο μέσα σου, με τρομολαγνεία και τρομοκρατία, με ψέμματα και στημένα στοιχεία, προσπαθώντας να φέρουν εις πέρας τις εντολές που έχουν λάβει από την κυβέρνηση, το κάνουν για το καλό σου; Γιατί μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας, εμπαιγμών και στημένων καταστάσεων, πιστεύεις ότι επιτέλους αποφάσισαν να σε βοηθήσουν και να σου πουν την αλήθεια; Άνθρωποι είμαστε και έχουμε νόηση. Βάλτε την λογική και διώξτε τον φόβο, κλείστε τις τηλεοράσεις και κατανοείστε την κατάσταση που ζούμε και βιώνουμε κάθε μέρα πριν να είναι αργά. Δεν θέλουν το καλό σου. Αν το θέλανε, θα το είχανε κάνει εδώ και χρόνια. Είχανε πολλές φορές την ευκαιρία, αλλά πάντα διάλεγαν το απέναντι στρατόπεδο. Αυτό της εκάστοτε κυβέρνησης, που όπως θα έπρεπε ήδη όλοι να έχουμε αντιληφθεί, έχουν την ίδια αποστολή και απλά η μία συνεχίζει το σχέδιο, από εκεί που το αφήνει η άλλη. Μία συνέχεια πραγμάτων, ένα καλά καταστρωμένο σχέδιο που ξεκινάει από πολύ παλιά όπως αντιλαμβάνεστε και ο τελικός στόχος δεν είναι άλλος, από την πλήρη υποδούλωση του λαού και των ανθρώπων. 

Ενεργοποιήσου λοιπόν και ετοιμάσου να διεκδικήσεις με νόμιμους τρόπους την ελευθερία της Ελλάδος. Δέξου την κληρονομιά σου, δήλωσε κυρίαρχος ιθαγενής και πάλεψε για τα δίκαια και τα δικά σου. Ενημερώσου μέσα από τα γραφεία της Ε.ΣΥ με αποδείξεις και Φ.Ε.Κ. και η επιλογή είναι δική σου. Διάβασε, δες, έτσι ώστε όταν πάρεις την απόφασή σου όποια και αν είναι αυτή, να ξέρεις, να γνωρίζεις. Όχι απλά να πιστεύεις. ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!


                                                                                                Γκουγκουλής Κωνσταντίνος


BLOGSPOT   FACEBOOK ΚΑΛΥΨΩ  INSTAGRAM KALYPSW TWITTER KALYPSW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου