Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Η μόνιμη λήθη της σκοτεινής Γαλλίας!!!

 14 χώρες της Αφρικής, αναγκάζονται από την Γαλλία να πληρώνουν Αποικιακό φόρο για τα《οφέλη》της δουλείας και του αποικισμού!!!


Ιστορική έμεινε η δήλωση του προέδρου Ζάκ Σιράκ, ο οποίος είχε δηλώσει πως:《θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να αναγνωρίσουμε ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σε τράπεζες μας, προέρχεται ακριβώς από την εκμετάλλευση της Αφρικανικής Ηπείρου》

Τον Μάρτιο του 2008 δήλωσε επίσης πως《Χωρίς την Αφρική η Γαλλία θα πέσει κάτω στην κατάταξη της τρίτης θέσης ως παγκόσμια δυναμη》

Ο Φρανσουά Μιτεράν, προκάτοχός του Ζάκ Σιράκ, προφήτευσε το 1957 οτι《Χωρίς την Αφρική η Γαλλία δεν θα έχει καμία ιστορία τον 21ο αιώνα 》.

Το 1958 όταν ο Sekou Toure της Γουινέας αποφάσισε να βγείτε από την Γαλλική αποικιακή Αυτοκρατορία και επέλεξε την ανεξαρτησία της χώρας του, η Γαλλική ελίτ στο Παρίσι έγινε τόσο έξαλλη που κατέστρεψε τα πάντα στην Γουινέα για αυτό που ονόμαζαν 《οφέλη》απο τον Γαλλικό εποικισμό.!!!

3.000 Γάλλοι έφυγαν από την χώρα λαμβάνοντας και καταστρέφοντας οτιδήποτε δεν μπορούσε να μετακινηθεί οπως: σχολεία, κτήρια, δημόσια διοίκηση, ιατρεία, αγροκτήματα, αποθήκες τροφίμων κ.τ.λ.π.

Σκοπός της εξωφρενικής πράξης,ήταν να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στις υπόλοιπες αποικίες,πως οι συνέπειες της απόρριψης θα ήταν πολύ υψηλές!!!

Έτσι, οι χώρες των υπολοίπων αποικιοκρατιών, φοβούμενες τις αναταραχές, δήλωναν πως:《Προτιμούμε την ελεύθερη φτώχεια, από την χλιδή στην σκλαβια》....

Χώρες όπως η Δημοκρατία του Τόγκο στην δυτική Αφρική,οι οποίες θέλησαν να βρουν μια μέση λύση και να καταβάλουν ένα ετήσιο χρέος στην Γαλλία, για τα λεγομενα《οφέλη》από τον εποικισμό, κατάλαβαν αργότερα, πως είναι άτοπο να συμβαίνει,αφού το χρέος έφτανε κοντά στο 40% του προϋπολογισμού της χώρας...

Το 1963 ο Sylvanus Olympio,πρόεδρος του Τόγκο, άρχισε την εκτύπωση του δικού του νομίσματος της χώρας.. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του από τον Γάλλο λεγεωνάριο Etienne Gnassingbe της γαλλικής λεγεώνας των ξένων,ο οποίος πληρώθηκε με 612$ μπόνους για τις υπηρεσίες του από την Γαλλική πρεσβεία.. 

Το όνειρο του Olympio ήταν να χτίσει μια ανεξάρτητη χώρα αλλά στους Γάλλους δεν άρεσε καθόλου αυτή η ιδέα....

Έτσι στην πραγματικότητα, κατά την διάρκεια των τελευταίων 50 ετών, έχουμε ένα σύνολο 67 πραξικόπηματων που συνέβησαν σε 26 χώρες της Αφρικής.
16 από αυτές τις χώρες είναι πρωιν Γαλλικές αποικίες.


Για ιστορικούς λόγους σύγκρισης, η Γαλλία έκανε την Αϊτή να πληρώσει το σύγχρονο ισοδύναμο των 21δις€ από το 1804 έως το 1947(σχεδόν έναν αιώνα και μισό) για της ζημιές που προήλθαν στους Γάλλους εμπόρους σκλάβων από την κατάργηση της δουλείας και της απελευθέρωση των σκλάβων της Αϊτής!!!



Παρακάτω παραθέτω τα 11 κυρία συστατικά του συμφώνου συνέχισης αποικισμού από το 1950 έως σήμερα:

1. Αποικιακό χρέους για τα οφέλη του Γαλλικού αποικισμού

2. Αυτόματη κατάσχεση των εθνικών αποθεμάτων

Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο,  Γουινέα-Μπισάου, Ακτή Ελεφαντοστού, Μάλι, Νίγηρας, Σενεγάλη,  Τόγκο, Καμερούν,  Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Τσαντ, Κονγκό-Μπραζαβίλ, Ισημερινή Γουινέα και Γκαμπόν

Με λίγα λόγια, περισσότερο από το 80% των συναλλαγματικών διαθεσίμων των εν λόγω αφρικανικών χωρών οι οποίες έχουν κατατεθεί στο «λογαριασμούς πράξεων» ελέγχονται από το Υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.

3. Προτεραιότητα για τα γαλλικά συμφέροντα και τις εταιρείες στις δημόσιες συμβάσεις και δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία

4. Αποκλειστικό δικαίωμα να προμηθεύει στρατιωτικό εξοπλισμό και να εκπαιδεύσουν τους αξιωματικούς του στρατού της χώρας

5. Δικαίωμα για τη Γαλλία να προ-αναπτύξει στρατεύματα και να παρέμβει στρατιωτικά στη χώρα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της.


7. Υποχρέωση για υιοθέτηση των γαλλικών ως επίσημη γλώσσα της χώρας και ως γλώσσας για την εκπαίδευση

 8. Υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε Γαλλία αποικιακή FCFA χρήματα

9. Υποχρέωση να αποστείλουν στην Γαλλία ετήσιο ισολογισμό και απολογισμό αποθεματικού.

10. Απαγόρευση να ενταχθεί σε στρατιωτική συμμαχία με οποιαδήποτε άλλη χώρα, εκτός εάν εγκριθεί από τη Γαλλία

11. Υποχρέωση να συμμαχήσει με τη Γαλλία σε κατάσταση πολέμου ή παγκόσμια κρίση


Εδώ και 12 συναπτά έτη η Ελλάς μαζί με τον κύριο Αρτέμη Σώρρα συνεργάζεται για να φέρει στο φως αποδείξεις και στοιχεία του παγκόσμιου πλούτου όλων των χωρών, τα οποία θα βγάλουν τον άνθρωπο από την οντολογική του λήθη της ανυπαρξίας και θα τον τον καταστήσουν ανερχόμενο στην α-λήθεια και την ανθρώπινη φυσιολογία του, έτσι όπως όρισε γι αυτόν η δημιουργία!!!

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι νόμιμος κάτοχος 40 μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής τις οποίες εγγυάται η Κεντρική Γαλλική Τράπεζα (που τώρα ονομάζεται Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα)!!!

Και οι οποίες έχουν περάσει από κοινοβουλευτικό έλεγχο και έχει βεβαιωθεί η αξία τους από την βουλή το 2011 στα 678 δις€ η μια..

Αυτή η αξία αφορά μόνο το παθητικό των μετοχών!!!

Σαν να μην έφτανε αυτό....

Αντιπρόεδρος ΕΚΤ για τα Μνημόνια στην Ελλάδα: «Σας καταστρέψαμε άδικα – Συγγνώμη, λάθος μας»

Αυτή ήταν η κατάπτυστη δήλωση του Βιτόρ Κονστάντσιο Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος με ένα συγγνώμη θέλει να καλύψει τα πάνδεινα που περνάει ο Ελληνικός λαός έως σήμερα,με τους πάνω από 80.000 αυτόχειρες οι οποίοι έβαψαν με αίμα την σύγχρονη ιστορία μας, αφού σε έναν υποτιθέμενο τακτικό πόλεμο, θα είχαμε λιγότερες απώλειες!!!

Έλλην Άνθρωπε θα πρέπει να μελετήσεις διεξοδικά τα στοιχεία και τις αποδείξεις περισσότερο όσο ποτέ, τώρα που οδεύουμε σε άλλη μια προεκλογική εκστρατεία της επέσχυντης ολιγαρχίας των 300 εθνοπροδοτών, οι οποίοι είναι όλοι τους μηνυόμενοι από την Ελλήνων Συνελευσις για το κατηγορητήριο της έσχατης προδοσίας!!!

Δεν σβήνει, όσο και να το θέλουν οι επικυρίαρχοι το αίμα των προγόνων μας, με ένα συγνώμη!!!

Και όπως έχει διατυπώσει επανηλλημένως ο Αρτέμης Σώρρας..συγνώμη σημαίνει πως έχουμε την σύμφωνη γνώμη.

Ομόνοα δηλαδή ως σφαίρα πυρός, να κάψουμε οτιδήποτε αποστατικό βάλει με δόλια μέσα την φύση και φυσιολογία του ανθρώπου απανταχού της γαίας, πάντα βέβαια με το πλατύσκαλο της ελεύθερης μας βούλησης ως νοήμωνα όντα και όχι ως απλοί ψηφοφόροι και ψηφολάβοι!!!

Ν.Δ.




Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

https://esykpdkentrikisellados33.blogspot.com/2023/02/blog-post_2.html






ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ: ΑΡΚΕΤΑ!ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!





ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου