Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!!


20/11/2020. Ημέρα ελευθερίας για τον Αρτέμη Σώρρα, ημέρα ελευθερίας για τους έγκλειστους Έλληνες! Η ημέρα μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς όπως έχει πει πολλές φορές και ο ίδιος, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Η ημερομηνία σχηματίζει τα τέσσερα δυάρια και όπως γράφει στον ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 "ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 2 ΔΥΑΡΙΑ ΕΝ ΣΕΙΡΑ, ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΔΡΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΝ 13ον ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ". Και έμεινε 888 ημέρες στην φυλακή, δηλαδή 3 φορές το άπειρο!!! 

Η προσμονή μεγάλη, όμως έφτασε στο τέλος της. Όπως μεγάλο είναι και το άδικο που δέχτηκε και βίωσε και συνεχίζει να βιώνει ο Αρτέμης Σώρρας, όπως και κάθε Έλλην Άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη, όμως θα τελειώσει και αυτό. "Ενώστε όλους τους Έλληνες" φώναζε, με τα χέρια υψωμένα στον αέρα και φορεμένες τις χειροπέδες, "εγώ θα αντέξω, να αντέξετε κι εσείς"! Και αντέξαμε όντως! Είμαστε ακόμα εδώ, πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι από ποτέ, παίρνοντας κουράγιο και δύναμη από τον αρχηγό μας! Ήρθε εδώ για να μας δείξει και να μας μάθει την αλήθεια και τα δικαιώματά μας, να μας κάνει να θυμηθούμε  ποιοι πραγματικά είμαστε και να μας οδηγήσει στην τελική μάχη, για να βγούμε από το σκοτάδι τόσων αιώνων στο φως! Και εμείς έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε και να το εκτελέσουμε σωστά, χωρίς δικαιολογίες και φόβο, για αυτόν, για εμάς, για την πατρίδα μας, για τον πλανήτη μας... για το δίκαιο! 

Για αυτό όσοι δεν γνωρίζετε ποιος είναι και τι ήρθε να εκτελέσει αυτός ο Έλλην Άνθρωπος, φροντίστε να μάθετε και να τον αναγνωρίσετε! Πριν βιαστείτε ξανά να τον χλευάσετε, να τον ειρωνευτείτε, να τον μειώσετε όπως κάνατε στον παρελθόν, να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε όλη την αλήθεια, ώστε να μην το μετανιώσετε μετά. Γιατί μπορεί και να είναι αργά.

Αρτέμη Σώρρα καλώς ήρθες και πάλι κοντά μας! Είμαστε στον αγώνα δίπλα σου μέχρι το τέλος!

ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ!!!

Γκουγκουλής Κωνσταντίνος

BLOGSPOT   FACEBOOK ΚΑΛΥΨΩ  INSTAGRAM KALYPSW TWITTER KALYPSW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου