Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ Ή ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ;

 ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ!


Με υπουργική εντολή ο Αρτέμης Σώρρας μεταφέρεται στις φυλακές Χαλκίδας, 40 ημέρες πριν την αποφυλάκισή του. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρω τον λόγο, δεν βρίσκω πουθενά το θέμα ούτε σαν μία απλή αναφορά. Κανένα κανάλι τους δεν έπαιξε την είδηση και κανένας ξεπουλημένος δημοσιογραφίσκος, δεν αναφέρθηκε σε αυτό. Κάποιοι είπαν ότι τον μετέφεραν για επικοινωνιακούς λόγους. Μα αν το κάνανε για αυτό, δεν θα έπαιζε σαν είδηση στα κανάλια τους; Ή μήπως το κάνανε για να δείξουν στα μέλη της Ε.ΣΥ ότι έχουν το πάνω χέρι; Μία κίνηση επίδειξης δύναμης; 
  Στην Ελλάς του 2020, όπου ο κόσμος ενοχλείται με τον παραμικρό ασήμαντο λόγο, όπου η κοινωνία αντιδρά έντονα σε κάθε μορφής bullying, όπου οι πολίτες θεωρούν ότι ο οποιοσδήποτε κατηγορούμενος δικαιούται μία δίκαιη δίκη και σωστά το υποστηρίζουν αυτό, άσχετα με το έγκλημα που έχει διαπράξει ο κάθε κατηγορούμενος, δεν νοιάστηκε και δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για έναν άνθρωπο που καταδικάστηκε σε "στημένη δίκη", αφού πρώτα αθωώθηκε σε όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν. Μιλάμε για έναν λαό που έχει όλα τα στοιχεία και όλες τις αποδείξεις ότι όλες οι κυβερνήσεις τον κλέψανε, τον κοροϊδέψανε, ξεπούλησαν την χώρα του και συνεχίζουν να το κάνουν, όμως αυτούς τους έφταιξε ο Σώρρας. Για κανέναν πολιτικό δεν απαίτησε να δικαστεί. Και τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, 40 ημέρες πριν την αποφυλάκισή του μεταφέρεται σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα και μάλιστα, αφαιρώντας του το δικαίωμα να γράφει.
Πριν μερικά χρόνια, όλα τα κανάλια έπαιζαν τον Σώρρα, τότε που είχαν εντολή οι ψευτοδημοσιογράφοι, να τον βγάλουν ως απατεώνα, ως συμμορίτη, ως τον χειρότερο άνθρωπο που εμφανίστηκε εδώ και χρόνια. Και τώρα, τίποτα, ούτε μία απλή αναφορά για την μεταγωγή του στην Χαλκίδα. Και ο λαός, τρώγοντας το παραμύθι, σαν να μην ξεπούλησαν την χώρα όλα τα κόμματα και όλοι οι πολιτικοί που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια, σαν να μην έπρεπε εδώ και καιρό οι ίδιοι οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που πολεμούσαν να βγάλουν σκάρτο τον Σώρρα να είναι φυλακή, πέσανε να φάνε τον πρώτο άνθρωπο που ήρθε με μόνο σκοπό να τους ξυπνήσει και να τους δείξει την αλήθεια. Αυτή είναι η δικαιοσύνη της Ελλάδος σήμερα δυστυχώς και αυτό είναι το δίκαιο που φέρει ο λαός της μέσα του. Από πότε τα "ΠΙΣΤΕΥΩ" των πολλών είναι η αλήθεια και η ΓΝΩΣΗ των λίγων είναι το λάθος και το ψέμα; Οι αρχαίοι Έλληνες, οι πρόγονοί μας, μας δίδαξαν ότι η γνώση είναι το παν και όχι η πίστη. Δυστυχώς ο σημερινός λαός πιστεύει σε αυτά που του πασάρει η εκάστοτε κυβέρνηση με μέσον τα κανάλια και αγνοεί την αλήθεια. Και μέχρι να αλλάξει αυτό, δεν είμαστε έτοιμοι και ούτε μας αξίζει η αλλαγή.

Γκουγκουλής Κωνσταντίνος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου